marți, 22 noiembrie 2011

PROIECTUL „LUMEA DIN COMPUTER-o şansă de-a comunica, o şansă de-a explora…“

„LUMEA DIN COMPUTER-o şansă de-a comunica, o şansă de-a explora…“

 
,,SPUNE-MI  ŞI VOI UITA,
PREDĂ-MI  ŞI-MI VOI REAMINTI,
IMPLICĂ-MĂ  ŞI VOI ÎNVĂŢA

(proverb chinezesc)

 
PROIECTUL ASSOCLIC 1-2011 a fost câștigat de  Școala structură: Gimnaziul de Stat „Decebal“, Bobohalma, din jud. Mureş 
prin concursul de proiecte adresat ONG-urilor și altor structuri non-profit care dezvoltă programe de acces la educație, formare si integrare a persoanelor defavorizate, ce își exprimă aceste nevoi prin intermediul unor proiecte.
Asociația Ateliere Fără frontiere a gândit un instrument de combatere a situației actuale în domeniul utilizării calculatoarelor și luptă împotriva risipei prin echiparea asociațiilor, grădinițelor și școlilor cu calculatoare recondiționate. La fel ne-am bucurat și noi de această șansă.

Ateliere Fără Frontiere - Luptă împotriva risipei








MOTTO :               
            „Şcolile să nu fie nimic altceva, decât ateliere pline de activitate. Numai astfel vor putea să probeze toţi, în propria lor practică, adevărul că: învăţând pe alţii ne învăţăm pe noi  înşine“.
                                                                                                 J. A. Comenius „Didactica Magna” 

               Proiectul „LUMEA DIN COMPUTER-o şansă de-a comunica, o şansă de-a explora…“ îşi propune formarea şi dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor digitale de a utiliza calculatorul, precum şi aplicarea acestor cunoştinţe pentru facilitarea învăţării la celelalte materii, dezvoltarea orizontului de cunoaştere şi capacităţii de explorare a lumii înconjurătoare, cu diversele ei domenii, la copii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani, de la şcoala Structură: Gimnaziul de Stat „Decebal“, din Bobohalma, judeţul Mureş, pe o perioadă de un an(an şcolar 2011/2012).

4 comentarii:

  1. Haideti sa schimbam mentalitati pentru reusita unui viitor mai bun! Impreuna facem educatie! Toti oamenii din prezent care vrem sa facem viitorul mai bun prin educatia copiilor trebuie sa ne implicam!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cadrele didactice și în mod special copiii de la

    Şcoala: Gimnaziul de Stat „Traian“, Târnăveni, jud. Mureş
    Structură: Gimnaziul de Stat „Decebal“, Bobohalma, jud. Mureş

    doresc să mulțumească întregii echipe a Asociației Ateliere Fără Frontiere, pentru echipamentul informatic donat în urma unui proiect „LUMEA DIN COMPUTER-o şansă de-a comunica, o şansă de-a explora…“ apreciat de juriu și premiat cu 8 calculatoare.

    Coordonator proiect,

    prof. înv. primar Deteșan Mirela Camelia

    RăspundețiȘtergere
  3. Mirela draga, ma bucur pentru tine si pentru tot ce faci! Fericiti elevii care au un astfel de dascal, dedicat trup si suflet unei meserii ingrate, dar atat de frumoasa, spectaculoasa si plina de oportunitati. Sfatul unui dascal ajuns la anii din urma: nu lasa sa-ti treaca anii in zadar! Traieste din plin pentru tine, dar mai ales pentru altii! Este mare lucru sa stii sa daruiesti fara sa ceri nimic, pentru ca numai asa vei primi totul! SUCCES!

    RăspundețiȘtergere